Leuk om weg te geven

sleutelhanger

De meeste relatiegeschenken komen in de lade terecht om niet snel meer gebruikt te worden, het doel om dus de naam van je bedrijf bekender te maken wordt niet bereikt. Maar met sleutelhangers ben je er zeker van dat deze wel worden gebruikt, iedereen heeft een sleutelhanger nodig. Jong en oud om de sleutels veilig bij elkaar te houden, op de website sleutelhangers.nl vind je veel leuke verschillende hangers voor je sleutels. Van een hanger met een lampje, tot een sleutel hanger met een opener om een flesje drank open te maken. Maar ook hangers die dienen als skipashouder.

sleutelhanger

Altijd een lampje bij je

Wil je sleutelhangers weggeven waar je bezoekers echt iets aan hebben, dan kun je niet om de hanger met een lampje heen. Precies op momenten dat je licht nodig hebt, heb je dat vaak niet bij je, maar met deze sleutelhanger wel. Een klein handig lampje, om bijvoorbeeld te gebruiken bij de voordeur als je te weinig licht hebt. Op de hanger voor je sleutels kun je natuurlijk ook een leuke tekst of afbeelding laten drukken, op deze manier ziet iedereen van wie je de hanger hebt gekregen en maak je nog reclame ook.

Altijd je huisdier bij je

Er zijn zelfs sleutelhangers in de webshop waarbij je een leuke foto van je geliefde, of je huisdier in kunt doen. Op deze manier heb je altijd je hond of kat bij je, aan de achterkant van de hanger kun je naar wens de naam of het logo van je bedrijf erop laten drukken. Omdat de hangers voor je sleutels zeer voordelig zijn te verkrijgen bij sleutelhangers.nl, kun je ze eenvoudig en zonder zorgen weggeven. Ideaal wanneer iemand een bestelling doet in je webshop, en je er een hanger bij cadeau kunt doen. presentjes worden altijd erg gewaardeerd en zorgt voor terugkerende klanten.