Je kinderen naar het kinderdagverblijf  brengen

speelgoed kinderdagverblijf

Natuurlijk vinden kinderen het geweldig om lekker te spelen in het kinderdagverblijf, het liefst met de andere kinderen waar ze hun fantasie de vrije loop laten gaan. Maar leren is ook een belangrijk punt voor de kinderen, het speelgoed kinderdagverblijf is ook leerzaam speelgoed. Het is niet alleen leuk speelgoed om mee te spelen, ook leerzaam om de kinderen verschillende dingen bij te brengen. Het assortiment bestaat uit verschillende soorten speelgoed, met allemaal verschillende doelen. 

speelgoed kinderdagverblijf

Zowel kunststof als houten speelgoed

Het assortiment Lego speelgoed zorgt ervoor dat de kinderen altijd iets leren, maar met de houten speelgoed plankjes zijn kinderen ook leerzaam in de weer. Peuters en kleuters leren creatief te zijn en het is goed voor de motoriek van de kinderen, lekker bouwen en toch niet het gevoel hebben dat je aan het leren bent. Ook het houten speelgoed voldoet aan de eisen betreft de hygiëne, met een alcohol spray is al het speelgoed eenvoudig en doeltreffend schoon te maken. Er zijn zelfs producten bij kinderspel.net die geen bacteriën opnemen, een zeer fijne gedachte als ouder.

Binnen en buiten lekker spelen

In de zomer kunnen de kinderen naar hartelust in het zonnetje spelen, werken aan het evenwicht en de coördinatie kan uitstekend met speelgoed van Gonge. Wordt het speelgoed toch nat dan is dit geen enkel probleem, even afdrogen en het is weer klaar voor gebruik. Bij kinderspel.net vind je alles voor leerzaam speelgoed, speelgoed met een doel en een missie. De kinderen merken er niets van, zij spelen en leren ongemerkt veel dingen bij.