Erg blij met mijn nieuwe E-Dolly Bakfiets

Twee maanden geleden heb ik een elektrische Dolly Bakfiets (E-Dolly MaxDrive 600 Wh.) aangeschaft. We hebben er een speciaal dagje uit van gemaakt en zijn naar het Experience Center in Utrecht gegaan. De kinderen gingen uit hun dak op het springkussen, terwijl ik lekker op mijn gemak een proefritje maakte. Ik was meteen verkocht en koos voor een frame in de kleur ‘Summer Blue’ en een bak in ‘Fuchsia’. Lekker zomers. Daarbij heb ik een regentent en zitkussen gekocht. Het is even een uitgave, maar ik moet zeggen dat het zijn geld meer dan waard is.

Met gemak door weer en wind fietsen

De E-Dolly Bakfiets fietst heerlijk licht en is zeer wendbaar. De bocht om gaat makkelijker dan ik dacht. Met de trapondersteuning kost het me helemaal geen moeite meer om lange afstanden te fietsen of om de wind te trotseren. Stad en land fiets ik af en mijn kinderen gaan met plezier met me mee. Weer of geen weer; het maakt ons niet uit. De regentent beschermt de kinderen goed tegen de kou, nat- en viezigheid. De extra zitkussen vinden zij heerlijk zacht zitten. Doordat de bak van kunststof is, is deze makkelijk schoon te maken en verweert het niet. Simpel in onderhoud en duurzaam tegelijkertijd. Over onderhoud gesproken… ze komen gewoon bij me thuis als er wat aan de hand is. Wat een service!