Een kwalitatieve heggenschaar vindt u bij Fixami

Bent u van plan om uw tuin te gaan snoeien? Dan zal een heggenschaar zeker van pas komen! Deze heggenschaar kunt u het beste aanschaffen bij Fixami! Zij hebben een zeer ruim assortiment aan veel verschillende heggenscharen en er zit voor iedereen wel een perfecte heggenschaar tussen!

Wat is een heggenschaar?

Een heggenschaar is onmisbaar voor tuinbezitters die veel waarde hechten aan een bijzondere tuin. Ze zijn ideaal voor het knippen van de heg, maar ook voor het snoeien van andere blikvangers in uw tuin. Een goede heggenschaar werkt feilloos, comfortabel en is veilig in gebruik!

Een heggenschaar is een stuk tuingereedschap dat gebruikt wordt om de heg te snoeien. Zo kunt u met een heggenschaar kunstige modellen snoeien maar ook een rechte haag. Om het juiste model te behouden is het belangrijk om de heg regelmatig bij te snoeien.

Verschillende soorten heggenscharen

De ene heggenschaar is de andere niet. Daarom zijn er verschillende uitvoeringen verkrijgbaar met uiteenlopende wattages en zwaardlengtes. Daarnaast worden sommige varianten geleverd met aanvullende gereedschappen. Naast de elektrische variant en de heggenschaar met accu, onderscheiden ze ook zogenaamde buxusscharen en grasscharen, beiden voorzien van eigen unieke kenmerken. De heggenscharen van Makita zijn het populairst.

De voordelen van een heggenschaar

  • Met een elektrische heggenschaar kunt u non-stop doorgaan omdat de accu dan niet leeg kan gaan.
  • De heggenschaar met een accu is handig wanneer u geen stroom in de buurt heeft.
  • Binnen een zeer korte tijd verwijdert u dwarsliggende takken en snoeit u heggen feilloos bij.