Een keycord bedrukken?

Kun je een keycord bedrukken met het logo van jouw onderneming? Of is dit te cliché om te geven? Zelf zit ik nog flink te twijfelen wat ik wil gaan geven op de beurs namelijk. Voor een aantal maanden terug hebben wij voor de eerste keer op de beurs gestaan. Dit is ons zo ontzettend goed bevallen waardoor wij nu graag erheen gaan. Echter merkte ik de vorige keer dat de buren geschenken aan het weggeven waren. Bij hun was het dan ook erg druk en bij ons viel het nogal tegen zeg maar.

De keycord laten bedrukken!

Hierdoor ben ik ook op het internet gaan zoeken naar de mogelijkheden welke je daar kunt vinden. Zo wilde ik graag een geschenk geven die je ook daadwerkelijk zult gebruiken. Qua zoetigheid vond ik niet echt handig. Dit omdat je het dan maar één keer kunt gebruiken en dat zou zonde zijn. Zodoende ben ik op het internet gaan zoeken en kwam al snel terecht op de website van Promokopen.nl. Dit bedrijf denkt graag met je mee en zorgt voor een snelle werkwijze. Hier kun je een keycord bedrukken met de naam van jouw onderneming! Bovendien zijn de kosten die zij hanteren ook erg aantrekkelijk! Zo heb je al een keycord vanaf 22 cent! Aangezien wij graag een bruikbaar geschenk wilde hebben, ben ik dit vervolgens gaan bestellen!