Een foto en leuk motto op de glazen graveren

Een foto en leuk motto op de glazen graveren

glas
Binnenkort geven mijn partner en ik een feest, aangezien we 25 jaar getrouwd zijn – een aantal aan jaren waar ik mijn hoofd echt nog niet omheen kan krijgen, wat ik nog steeds niet kan bevatten. Ik ben druk met de voorbereidingen, die we netjes verdeeld hebben. Wat mij bijvoorbeeld wel leuk leek, was de glazen graveren met onze afbeeldingen erop, van 25 jaar geleden en van nu – alleen maar om stil te staan bij het gegeven dat er zo enorm veel veranderd is. We zijn niet alleen veel ouder maar ook veel wijzer geworden en hebben echt geleerd van het samenzijn en het je leven delen met een ander, aangevuld maar niet ingevuld worden. Die laatste uitspraak is natuurlijk best leuk om iets mee te doen wat betreft het glazen graveren, er mag best iets van een geintje op de glazen komen. Het plan is deze glazen te gebruiken tijdens de plechtigheid, we hebben immers toch nieuw glaswerk nodig en het verschil in prijs is immers echt miniem, daarom besloten we er op dit feest een leuke draai, een leuke twist aan te geven. En met de ideeën die wij twee hebben lukt dat volop, hebben we genoeg ammunitie om er een bijzondere en geslaagde avond van te maken. Mocht je zelf ook meer van dit soort tips willen, kijk dan eens op de website van de Riké Group, dat is waar ik ook op het idee van het glazen graveren kwam bijvoorbeeld