Mason Garments

Mason Garments is de nieuwe naam in het modecircuit. De naam zelf roept beelden op van high-end, chique casual broeken en tops. Voor iemand die opgroeide met conventionele jeans, jurken en blouses, is het niet verwonderlijk dat de term “metselwerkkleding” beelden oproept van erfgoed, vakmanschap en comfort. Mason Garments is de nieuwe naam in het modecircuit. Ervaar als kind een onbeschrijfelijk uniek gevoel van het bezitten van luxe artikelen; Rendi Aditia droomde ervan een kledinglijn te maken die zijn unieke persoonlijke stijl en gevoel voor mode weerspiegelt.

Een poging om een ​​alternatief te bieden

Mason Garments is oorspronkelijk bedoeld als een poging om een ​​alternatief te bieden voor conventionele, high-fashion kleding. Om dit te doen, moest hij iets creëren dat in elke zin van het woord heel uniek zou zijn. Wat is een betere manier om dit te doen dan door het gebruik van denim? Een uniek, onbeschrijfelijk uniek gevoel dat niet gemakkelijk te repliceren is. De kleding is niet alleen betaalbaar, maar ook nog eens zeer comfortabel. En vanwege de kwaliteit van de gebruikte stoffen, zult u elke keer dat u metselwerk draagt ​​een onvergetelijke ervaring hebben. Er zijn verschillende stukken in elk van de lijnen van Mason Garments. Je zult merken dat er alles is, van joggingbroeken tot jassen, jeans tot sweatshirts.

Een van de nieuwste kledingstukken

Een van de nieuwste kledingstukken in de Mason Garments lijn is de tia leren sneaker. Deze feloranje sneaker is precies hoe hij klinkt; een mooie, feloranje sneaker waarmee je zeker opvalt in een menigte. De tia leren sneaker is verkrijgbaar in de maten small t/m drie en in tweekleurige combinaties van grijs en zwart. Dit betekent dat de schoen in elke gewenste kleur of gewoon in grijs kan worden geleverd. Of je nu naar het park gaat of naar een rave, je zult deze fantastisch uitziende sneaker zeker willen aantrekken. Een andere geweldige toevoeging aan de Mason Garments-lijn is de firenze lederen sneaker. Deze geweldige sneaker is zowel comfortabel als stijlvol.