Chagall en zijn pracht werken in Musee Lalique

Marc Chagall is geboren als Movsja Zacharovitsj Sjagal en was een Frans kunstschilder van Joods-Wit-Russische afkomst. Het werk van Marc Chagall wordt vaak geassocieerd met het surrealisme maar eigenlijk valt zijn werk onder verschillende stromingen al maakt het nergens helemaal deel van uit. Marc Chagall heeft zijn eigen stijl ontwikkelt die u doet denken aan dromen. Zo haalde Marc Chagall zijn inspiratie uit een Russische volkskunst en het volksleven, zijn jeugdherinneringen en het Jodendom. Ook combineerde hij bepaalde kleuren met materialen en dat heeft voor overweldigende resultaten gezorgd. Deze overweldigende resultaten kunt u zien in het Musee Lalique. Het is zeker de moeite waard om een kijkje te wagen.

Komt u kijken naar de prachtige werken van Marc Chagall? Dan kunnen alle werknemers die werkzaam zijn in het museum van Lalique u in alle details en alle werken uit hun hoofd u optimaal adviseren, informeren en inspireren. De werknemers zijn daarnaast ook erg vriendelijk en dit geeft een prettig gevoel wanneer u advies krijgt van een van de werknemers.

Wanneer u naar de werken van Marc Chagall komt kijken, kunt u er ook verschillende arrangementen bij nemen. Zo heeft het museum Lalique een luxe lunch arrangement. Deze is alleen mogelijk voor groepen. Ook kunt u kiezen voor het Prosecco arrangement. U krijgt hierbij een heerlijke lunch in de bloementuin. Alle producten worden vers bereid door de mensen in het restaurant.

Verschillende arrangementen in Musee Lalique

  • Luxe lunch arrangement
  • Prosecco arrangement in de bloementuin