Zeer makkelijk online muziek kopen

Het is tegenwoordig zo makkelijk om online muziek te kopen.  Via de webshop van Coco Records kan je van alles kopen. Wat denk je van bijvoorbeeld, dvd’s, cd’s vinyl en zo kan ik nog wel een tijdje doorgaan. Je kan het zo gek niet verzinnen of je kan het hier wel kopen. Mocht het op de één of andere manier niet op voorraad zijn, dan kan je online een zoekopdracht plaatsen. Zo was ik op zoek naar muziek van een speciale band. Van deze band is mijn broer een groot fan en toevallig weet ik dat hij al een tijd op zoek is naar een lp.  

Een geweldig cadeau

Online muziek kopen is echt een geweldige mogelijkheid. Maar heel af en toe vind ik het leuker om zelf een bezoek te brengen aan de winkel in Zaandam. Heerlijk tussen al het vinyl en cd’s te snuffelen, dat is voor mij echt een belevenis.

Een week geleden had ik via het internet de zoekopdracht gedaan voor de lp die mijn broer nog niet in zijn collectie had en als het goed is hebben zij die nu binnen. Kan ik deze meteen mee naar huis nemen en aan mijn broer geven voor zijn verjaardag volgende week.