Verschillende topartikelen via de website van LEDStrip XL

Verschillende topartikelen via de website van LEDStrip XL

LEDstrip XL

Sinds een poosje heb ik de website van LEDStrip XL ontdekt en ik ben hierover zeer te spreken. In het bijzonder over het goede aanbod dat ze hier hebben, want het is werkelijk heel uitgebreid. Initieel kocht ik led strips om de woonboot waar ik leef op te vrolijken. Je licht natuurlijk prachtig in het water en dan zou het echt zonde zijn daar niet gebruik van te maken. Je zit al op een bijzondere locatie natuurlijk, maar je kunt er werkelijk alles aan doen om die nog eens meer bijzonder te maken dan ie al was. Ik hou van licht en ik hou er al helemaal van hoe het licht reflecteert in het water, je krijgt er echt gave effecten van. Ik heb led strips rond de boot aangebracht, waardoor die in feite al vanuit zichzelf lijkt te gaan zweven, waardoor het in zichzelf al bijzonder is. Ik koos voor led lichten, want die zijn verreweg het zuinigst natuurlijk, voor mij is er geen andere optie. Bovendien zijn de strips waterdicht en kun je ze dus ook prima alleen al buiten, maar ook nog eens echt dichtbij water, aanbrengen. Ook kun je de led lampjes in allerlei leuke kleuren krijgen, hoewel ik uiteindelijk toch maar voor een witgele ben gegaan, die een heel zachte gloed weet af te geven. Op de website van LEDStrip XL zie je in elk geval heel veel keuze hierin, dus voor de liefhebber is er echt genoeg. Inmiddels heb ik ook andere lampen via de website van LEDStrip XL aangeschaft, zoals de led multikleur ballen die ik hier op het dek heb staan en de lampionnen die aan de reling hangen. Het is een echt vrolijk gekleurde boel hier bij de boot en ik ben echt dol op de sfeer die ik heb weten te creëren.