Theorieboek rijbewijs B- ANWB

Theorieboek Auto Rijbewijs B - ANWB

Om mijn praktijkexamen maakte ik me niet zo druk. Nee, het was voornamelijk mijn theorie-examen waar ik bloednerveus voor was. Ik heb niet graag mijn neus in de boeken en studeren is niet mijn sterkste punt. Toch moest ik eraan geloven. Ik had een theorie-examenboek nodig. Op alletheorieboeken.nl had ik gelukkig veel keus. Ik besloot te gaan voor het theorieboek rijbewijs b  – ANWB. Dit boek kostte maar 19.95 euro, wat ik wel een goede prijs vond voor een boek wat je een keer leest en daarna waarschijnlijk nooit meer gebruikt. Ik begon met lood in mijn schoenen de theorie te bestuderen, maar het boek verraste me aangenaam!

Theorieboek Auto Rijbewijs B - ANWB achterkantDe voordelen van dit boek

Het maakte studeren makkelijk voor me. Er staan veel plaatjes in die ervoor zorgen dat ik de theorie makkelijker begrijp en makkelijker onthoud. De lesstof is logisch opgebouwd waardoor het boek goed te begrijpen is. Ook is er een overzicht van verkeersborden. Deze keek ik elke dag door terwijl ik voor mijn theorie leerde. Daardoor kende ik de verkeersborden van binnen en buiten. Moet ik er nog bij vermelden dat ik in een keer geslaagd ben? Het spreekt eigenlijk al voor zich. De grote hoeveelheid aan tips die in het boek staan hadden mij helemaal klaargestoomd voor het examen. Doordat je lesstof, een overzicht aan verkeersborden en ontzettend veel plaatjes hebt, kan je het studeren lekker afwisselend houden. Zoals ik al zei: ik ben niet zo van het studeren. Dit theorieboek rijbewijs B-ANWB maakte het echter makkelijk voor mij. Door een goede routine vast te houden, kon ik met behulp van dit boek met volle moed mijn theorie-examen afleggen.