Portugese wijn kopen voor een heerlijke picknick

bolero meisjes

Nu je nog even kunt genieten van het lekkere weer is het wel zo leuk om zo veel mogelijk dingen buiten te gaan doen. Als je binnenkort graag een keer weer bijkletsen met een vriendin, dan kun je samen binnen op de bank gaan zitten. Toch kan het nog leuker zijn om gezellig samen ergens buiten te gaan zitten om nog even van het lekkere weer te genieten. Een hele leuke manier om weer eens af te spreken met iemand is door samen te gaan picknicken. Even heerlijk kletsen onder het genot van een hapje en een Portugese wijn

Als jullie graag een leuke activiteit willen doen tijdens de picknick, dan kun je er bijvoorbeeld voor kiezen om te gaan schilderen. Koop wat verfspullen, kwasten en met een Portugese wijn in je een hand en een kwast in je andere kun jij de tijd van je leven hebben. Je kunt tijdens de picknick natuurlijk ook de tijd nemen om elkaar even helemaal bij te praten over de afgelopen tijd.

Zoek een mooie locatie

Als jullie willen gaan picknicken, dan is het natuurlijk het leukst als je dit op een hele mooie locatie doet. Kijk of je in de buurt ergens een leuk meertje hebt of ga op zoek naar een mooi open grasveld. Door de locatie op een mooie plek te doen kun je niet alleen genieten van heerlijk eten en Portugese wijn, maar ook nog eens het geweldige uitzicht. Ga dus even samen kijken welke plekken allemaal perfect zouden zijn voor een picknick en vind een prachtige locatie.

Verdeel de taken

Als jullie de datum en plek gevonden hebben kunnen jullie de picknick gaan organiseren. Bij een picknick wil je graag veel verschillende hapjes en drankjes hebben. Het is handig om de taken even te verdelen, zodat jullie niet allebei dezelfde dingen gaan maken. Je kunt bijvoorbeeld een lijst maken en hier allebei op schrijven wat je gaat maken en meenemen. Je kunt ook dingen als spelletjes meenemen om daar te kunnen spelen samen. 

Koop heerlijke Portugese wijn

Lekkere drankjes kunnen natuurlijk ook niet ontbreken tijdens een picknick en daarom is het belangrijk dat jullie voldoende drinken meenemen. Zeker als je in de volle zon gaat zitten, dan is het erg belangrijk om voldoende drinken mee te hebben. Neem een flesje water mee en koop bijvoorbeeld wat frisdrank. Daarnaast mag jij jezelf ook best een keer verwennen en daarom kan een fles Portugese wijn natuurlijk ook niet ontbreken. Kijk online welke Portugese wijn het beste past bij het eten wat jullie gaan voorbereiden en geniet zo even helemaal van dit leuke moment samen.

Ga aan de slag in de keuken

Als laatst kan het eten bij de Portugese wijn natuurlijk ook niet ontbreken. Voor een picknick is het vaak wel heel leuk om echt zelf eten in de keuken te maken. Denk hierbij aan sandwiches en lekkere gebakjes. Kijk wat jullie beide super lekker vinden om te eten en zorg dat deze dingen zeker aanwezig zijn op jullie picknick! Ga dus snel aan de slag en plan binnenkort een heerlijke picknick.