Online lint bedrukken: makkelijk en met een mooi resultaat

Online Lint Bedrukken


Ik ben sinds een paar maanden assistente bij onze afdeling Marketing. We krijgen vaak (potentiële) klanten op bezoek en we willen ze telkens een bedankje meegeven. Online lint bedrukken was één van mijn ideeën om de geschenkjes op te fleuren. Het werd door mijn manager onmiddellijk aanvaard. Na een paar voorstellen heb ik nu een standaard lint dat ik laat bedrukken. Het is volledig uitgevoerd in onze bedrijfskleuren en bedrukt met ons logo. De tekst op het lint kan ik, in functie van de gelegenheid, telkens laten wijzigen. Kerst of Nieuwjaar, een opendeurdag, een jubileum of een andere speciale gelegenheid, deze lintjes maken het cadeau heel toepasselijk. 

Online Lint Bedrukken

Een lint geeft een grote meerwaarde

Welke geschenkjes we ook geven aan onze klanten, ze gaan niet meer buiten zonder een lintje. Dat maakt een lint ook zo bijzonder: het kan aan alles aangehecht worden en het past overal bij. Het maakt het geschenk vrolijk en feestelijk. Bovendien springt het heel erg in het oog. Daardoor is het ook nog eens een vorm van reclame voor ons bedrijf. Ik heb van mijn collega’s en manager heel wat complimenten gekregen over dit initiatief. Zelfs interne medewerkers komen soms een stukje lint vragen om hun bureel te versieren. Het is een zeer kleine investering die ons bedrijf extra in de picture zet.