Maatwerk meubels, een zeer goede oplossing

maatwerk meubels

Als cadeau hebben wij maatwerk meubels laten maken. Misschien vraag jij je nu wel af, dat dit veel te maatwerk meubelsduur is om aan iemand te geven. Maar ik kan je verzekeren dat je bij Wortman meubelen, bijzonder goed kan slagen, voor een leuk bedrag. Onze ouders zijn bijna 50 jaar getrouwd, een mijlpaal kan je wel zeggen. Omdat zij eigenlijk alles al hebben, leek het ons leuk om een mooie kast te laten maken. Niet zomaar een model, want daarvoor kunnen wij bij elke winkel wel terecht. Deze kast moest precies in een hoek van hun kamer passen. Daarom moest er de juiste maat genomen worden en foto’s gemaakt worden van de huidige indeling. Samen met een broer hebben wij deze maten opgenomen en stiekem foto’s gemaakt. Hiermee zijn wij naar Wortman gegaan en uitgelegd hoe het er allemaal ongeveer uit moest komen te zien. 

Voor maatwerk meubels ben je hier aan het juiste adres

Om onze ouders een cadeau voor hun leven te geven, hebben wij besloten om een keuze te maken uit maatwerk meubels. Wij zijn met onze plannen naar Wortman gegaan. Hier hebben zij een 3D tekening gemaakt van ons verzoek. Na een paar veranderingen, en de keuze uit een houtsoort gemaakt te hebben, is de productie in gang gegaan.

maatwerk meubelsToevallig in de periode dat wij bericht kregen dat de maatwerk meubels klaar waren, waren onze ouders een paar dagen op vakantie. Hierdoor konden wij zonder problemen hun cadeau op de plaats zetten en de boel verder inrichten. Het resultaat was echt geweldig. Door deze kast zag hun woonkamer er een stuk gezelliger en knusser uit. Nooit geweten dat een kast op maat laten maken zoveel voordelen kon geven. Nu was er namelijk geen kale muur meer in hun huis en had deze hoek een mooie uitstraling gekregen.