Ik moest nog een fotoboek maken van de afgelopen twee jaar

Ik moest nog een fotoboek maken van de afgelopen twee jaar

Toen ik bij mijn buurvrouw op de koffie was liet zij mij het fotoboek zien van hun vakantie. Ik bedacht mij dat ik al zeker twee jaar achter loop met een fotoboek maken. En toen ik dat vertelde begon ze heel hard te lachen. Nou ik vond dat niet zo leuk ik ben het gewoon echt vergeten. En nu ik dit van haar zie wat er zo mooi uit ziet ga ik er toch maar eens mee aan de slag. Je kan gemakkelijk een fotoboek maken op Hema.nl zei ze en zo dat ik achter de computer. Jeetje, twee jaar geleden zat mijn zoontje nog in de luiers. en nu gaat hij al bijna naar groep 2 van een fotoboek maken kwam die avond weinig. Ik ben eerst erg druk geweest met het sorteren van foto’s dat koste erg veel tijd maar ik was dan ook erg blij dat ik hier aan was begonnen. En toen mijn buurvrouw twee dagen later riep of ik al bezig was met een fotoboek maken, gaf ik als antwoord dat ze me echt op het goede idee had gebracht door die gewoon online te gaan doen want ik wilde natuurlijk net zo’n mooi boek als zij. En zo had ik binnen een paar dagen flink wat puzzelen, een mooi foto boek van de afgelopen twee jaar in een mooi overzicht. Met allerlei mooi gekleurde achtergronden om de foto’s nog mooier uit te laten komen.