Het gebruik van een baret hoed bij mannen

Baretten zijn een soort hoed die vaak wordt gebruikt in bepaalde militaire eenheden in een land. Baretten die in strijdkrachten worden gebruikt, variëren in kleur, van rood, blauw, groen of zwart. De kleur is niet willekeurig, want de kleuren op de baret hebben hun eigen betekenis. Baretten worden over het algemeen door mannen gedragen, maar tegenwoordig kunnen baretten ook door vrouwen worden gedragen. Baretten kunnen nu worden gedragen door burgers of niet-militairen. Om de mannelijke kant van mannen te blijven tonen, gebruikt de baret van niet-militaire mannen nog steeds donkere kleuren met effen motieven. Baretten worden over het algemeen gedragen in de herfst of winter.

Baret hoed trend in Zuid-Korea

De trend van de baret hoed begint zich te verspreiden naar Aziatische landen, bijvoorbeeld Zuid-Korea. De baret hoed in Zuid-Korea werd gepopulariseerd door leden van de beroemde K-popgroep in het land. Plotseling werd het een wijdverbreide trend onder fanatieke K-popidolen. Baretten worden ook vaak gebruikt als accessoires voor beroemde Zuid-Koreaanse acteurs, bijvoorbeeld de baret die de knappe acteur Song Joong Ki draagt ​​in zijn film getiteld Descendants of the Sun. Dit actie genre drama dat het leven van Zuid-Koreaanse militaire soldaten laat zien, is genoeg om het publiek te boeien. Het lijdt dus geen twijfel dat op alle militaire attributen wordt gejaagd, inclusief de baret heren in de film dragen.

Hoe zorg je goed voor een baret hoed?

Baret heeft meer dan een eeuw geduurd. Dit type hoed is niet goed als hij te vaak wordt gewassen. Het flanellen materiaal op de baret raakt heel gemakkelijk in de war als het te vaak wordt gewassen. Als we de baret willen schoonmaken, moeten we het oppervlak van de baret niet borstelen. Het binnenste gedeelte van een baret is gemaakt van katoen, dat niet heet is en zweet absorbeert en ook nog eens makkelijk schoon te maken is. Baret heren dragen meestal een casual look, maar nog steeds stijlvol. Een baret draag je niet tijdens een sollicitatiegesprek, omdat een baret niet geschikt is bij een pak en werkshirt. Baretten zijn ook niet geschikt om te gebruiken tijdens het sporten, je kunt een baseball cap of trucker cap kiezen die meer geschikt is voor deze activiteit.