Het adres om online bloemen te bestellen

Eindelijk heb ik een goed adres gevonden waar je online bloemen kan bestellen. Dit is mogelijk bij Fleurina. Voor elk arrangement kan je wel een bosje bestellen. Voor een bruiloft, een zakelijke gelegenheid, maar ook voor een verjaardag of een begrafenis. Sinds ik deze site heb ontdekt heb ik hier al meerdere keren gebruik van gemaakt. Vaak vergeet ik een verjaardag en om steeds te moeten bellen met een excuus was onderhand een beetje afgezaagd. Tegenwoordig kan ik, mits ik voor 12.00 uur een bestelling plaats, nog een mooi boeket laten bezorgen, want deze wordt dezelfde dag naar het juiste adres gestuurd.  

7 dagen vaasgarantie

Omdat je bij Fleurina een 7 dagen vaasgarantie krijgt, kan je er van uitgaan dat de boeketten van zeer goede kwaliteit zijn. Mocht het zo zijn dat de bos niet langer dan zeven dag staan, dan krijg je een nieuwe bos.

Toevallig heb ik vandaag wederom online bloemen besteld. Een nichtje van mij was afgelopen week bevallen en hiervoor heb ik een passend boeket laten bezorgen. Zij is bevallen van een meisje en daarom leek het mij leuk om er een fleurige bos heen te sturen met een knuffel konijntje erbij. Heb je ook belangstelling gekregen naar deze mogelijkheid om te bestellen, kijk dan maar eens op de site van Fleurina.