Heel veel verschillende smaken

e-liquid

In het assortiment van e-liquid vloeistoffen zitten er veel verschillende soorten smaken. Niet alleen tabak smaken maar ook fruitsoorten of andere varianten en zoete smaken naar wens. In veel gevallen wordt bij iemand die begint met een elektronische sigaret begonnen met een tabak smaak om zoveel mogelijk een echte sigaret na te bootsen. Er zijn ook verschillende tabaksmaken omdat deze erg populair zijn onder de gebruikers van een elektronische sigaret. Smaken die erg lijken op een filtersigaret of pijptabak. 

e-liquid

Gecombineerde smaken voor meer genot 

Tegenwoordig worden er ook combinaties gemaakt met de smaken van e-liquid. Aan de tabak smaak worden dan een noot, karamel of koffiesmaak toegevoegd om steeds een andere lekkere smaak te krijgen. Naast de tabak smaken zijn ook de fruit smaken erg populair. Appel, aardbei, banaan en tropische smaken zijn de smaken die het meest worden verkocht. Ook bij de fruitsmaken wordt er lustig op los gecombineerd om de lekkerste smaken te maken. Maar ook menthol is in opkomst en wordt door gebruikers steeds meer besteld in de webshop. 

e-liquid

Welke smaken zijn geschikt voor e-liquid 

Net zoals bij andere dingen kun je niet zeggen welke smaak of soort vloeistof je moet nemen. Per persoon is het verschillend wat iemand lekker vindt en wat goed is om te nemen, er staat alleen wel vast dat je niet te snel af moet bouwen met het aantal mg wat je gebruikt. Voor iedereen is er wel een geschikte smaak te vinden die je lekker vindt, fruit of tabak het is geheel aan jezelf waar je van houdt.