Eerste rijles cadeau krijgen

Rijbewijs

Eerste rijles, deze heb ik cadeau gekregen van mijn ouders. Ik kon niet wachten om te mogen beginnen en toen die dag eindelijk was aangebroken (en wel op mijn verjaardag) stond ik stijf van de zenuwen. Een vriendelijke man in een prachtige stoere auto kwam voorrijden en ik stapte met knikkende knieën in. Al snel werd ik erg op mijn gemak gesteld en er werd alle tijd genomen om mij het voor elkaar te laten krijgen om de auto te laten rijden. Naar mate de eerste rijles vorderde, kreeg ik er veel schik in en de zenuwen namen af. Het was een zeer leuke eerste ervaring en daarom ben ik op het idee gekomen om mijn ervaring achter te laten op deze blog. 

Eerste rijles

Eerste rijles echt een aanrader

Als je een eerste rijles wilt volgen. Doe dit dan bij Osseforth, er wordt namelijk op een leuke maar leerzame manier lesgegeven. Natuurlijk ben ik ook gestart met het volgen van mijn theorie. Deze wil ik namelijk zo spoedig mogelijk gehaald hebben zodat ik snel kan afrijden. Voorlopig kijk ik er elke week weer naar uit om verder te leren auto rijden. Bepaalde manoeuvres vind ik nog best lastig. Maar omdat ik telkens dezelfde rijinstructeur heb, weet hij precies waar we de vorige keer zijn gebleven. En dus ook wat ik nog lastig vind. Dit herhalen wij net zo vaak tot ik het makkelijk vind en dat is wel zo prettig.

Ik nodig je bij deze uit om eens op de website te kijken van Osseforth. Hier vind je veel informatie over wat je allemaal kunt verwachten. Tevens ben je hier ook aan het juiste adres voor het behalen van een ander rijbewijs. Kortom, zeker een aanrader en voor de prijs hoef je het ook al niet te laten. Wanneer ga jij beginnen?

Rijles