Een jacuzzi cadeau geven

Hot tub

Voor de verjaardag van mijn vriendin kocht ik laatst een jacuzzi. Ze is namelijk dol op alles wat met wellness te maken heeft. Ze gaat regelmatig naar de sauna en ook onze badkamer is een oase van rust en ontspanning voor haar. We gaan ook regelmatig samen naar een wellnesscentrum en vinden het dan heerlijk om samen te bubbelen.

Een jacuzzi als verjaardagscadeau voor mijn vriendin

JacuzziIk had al langer het idee om onze tuin opnieuw in te richten en een jacuzzi zou prima passen. Daarom besloot ik mijn vriendin te verrassen en de jacuzzi voor haar verjaardag te kopen. Hiervoor ben ik naar Bodyfit gegaan in Zeewolde. Zij konden me heel goed adviseren over de verschillende mogelijkheden. Elk merk en elk model heeft zijn eigen kenmerken en specificaties. Met name het type jets en de plaatsing is belangrijk voor de gewenste hydromassage. En natuurlijk het formaat van het bad zelf en met hoeveel mensen je er gebruik van wilt maken.  Ik denk dat ik wel een goede keuze heb gemaakt.

Op haar verjaardag bezorgd en geïnstalleerd

BodyfitHet fijne van Bodyfit is dat je hier niet alleen de jacuzzi kunt kopen, maar zij zorgen ook voor montage en installatie. Op de verjaardag van mijn vriendin werd de spa gebracht en geïnstalleerd. Ze was ontzettend verrast en heel erg blij. We konden hem s avonds direct gebruiken. Ik had nog een fles champagne gekocht en die hebben we al bubbelend heerlijk samen opgedronken. Volgens mijn vriendin was het een van de beste verjaardagen ooit! Dus wil je jouw vrouw of vriendin echt verrassen? Denk dan ook eens aan een jacuzzi voor in je eigen tuin. Je zult er samen veel plezier aan beleven. Met z’n tweetjes maar ook samen met vrienden of gewoon als je alleen wilt ontspannen na een drukke dag.