Een helium ballon versturen: drie originele opties

helium ballon versturen

Wie iemand echt wil verrassen maar een beperkt budget heeft, kan een helium ballon versturen. Ballonnen worden ontzettend onderschat. En dat terwijl ze zo feestelijk en gezellig zijn. En wist je dat je tegenwoordig ook een ballon kunt personaliseren? Dat kun je bijvoorbeeld doen met je eigen boodschap. Zet een leuke tekst of zelfs een persoonlijke foto op de ballon om echt op te vallen. Er zijn een aantal leuke manieren om zo’n ballon te personaliseren.

helium ballon versturen

Met tekst

Je kunt dus door een unieke boodschap op de ballon te zetten ook een uniek cadeau ervan maken. Dat kan een afkorting zijn, een woord of een volledige zin. Het leuke van persoonlijke boodschappen is dat de ontvanger weet dat jij echt zelf dit cadeau hebt uitgezocht en er tijd in hebt gestoken. Dat valt echt wel op met tekst.

Een ballon in een bepaalde vorm

Bij een ballon denken we al snel aan die traditionele ronde vorm. En dat zijn heel mooie ballonnen, maar wist je dat er tegenwoordig nog veel meer mogelijk is? Wie wel eens op de kermis iemand heeft zien lopen die ballonnen verkoopt, zal kunnen bevestigen dat daar vaak ballonnen van allerlei formaten bij zitten. Je kunt een ballon kiezen in de vorm van een hart voor je geliefde. Maar er zijn ook ballonnen in de vorm van een bekend figuur of een andere unieke vorm. Er is zoveel mogelijk dat er ongetwijfeld iets tussen zit voor de persoon die jij een ballon wil geven.

Een ballon met helium

Een normale ballon die je in de winkel koopt, moet je vaak zelf opblazen. Het is echter veel leuker om te kiezen voor een ballon met helium erin. Helium is een speciaal soort gas waardoor de ballon gaat zweven. Je moet de ballon dan wel goed vastmaken met een touwtje en een gewichtje eraan indien gewenst, anders zweeft deze zo weg.