Cadeau bruiloft: Wat koop je dan?

Kleurrijke Boom

Er staat een feestje op de planning. Je bent uitgenodigd voor een bruiloft. Leuk! Je hebt je outfit al gekozen.  Nu begint het zoeken naar een passend en origineel cadeau voor het bruidspaar. Cadeau bruiloft heb je al meerdere keren ingevuld in Google, maar je komt niets tegen. Een bruiloft is ook niet zomaar wat. Daar wil je wat leuks voor geven. Wij hebben een aantal originele ideeën voor je op een rij gezet. 

Creatief cadeau bruiloft 

Ben jij creatief aangelegd en vind je het leuk om te laten zien dat jij extra je best hebt gedaan? Wij gingen op zoek naar creatieve en originele cadeaus voor de bruiloft.

  • Maak van de huwelijksuitnodiging een lijst met foto’s van het bruidspaar erbij. 
  • Ga op zoek naar ballonnen om daar kleingeld in te stoppen. 
  • Beschilder een vaasje met datum en namen. 
  • Maak een naambordje voor het pasgetrouwde stel met de gezamenlijke naam erop.

Klein cadeautje voor huwelijk

Een huwelijkscadeau hoeft helemaal niet groot te zijn. Meestal zijn de kleinste cadeautjes net zo leuk als grote of dure cadeaus. Wij hebben een aantal op een rij gezet. 

  • Het bucketlist boek voor koppels – Een boek vol bucketlist items om samen af te vinken.
  • Een bioscoopbon – Voor hun eerste uitje als getrouwd stel. Samen ontspannen.
  • Een reisgids voor de huwelijksreis – Weet jij waar hun reis heen gaat? Dan is dit heel origineel.

Wat koop je voor de bruiloft van een collega?

Een bruiloft cadeau kopen voor een collega kan soms erg lastig zijn. Je maakt ze immers maar deeltijd mee. Het is altijd een goed idee om met meerdere collega’s geld in te zamelen om zo samen een wat groter pakket te kunnen maken. Koop bijvoorbeeld een bon voor een hotelovernachting. Wil je iets originelers? Dan is het ook leuk om een pakket samen te stellen voor hun eerste date night thuis. Met een leuke DVD, een fles wijn en een wat lekkers. Let op dat het laatste wel houdbaar is tot na de huwelijksreis. 

Persoonlijk cadeau bruiloft

Voor een bruiloft zijn er veel mogelijkheden om cadeaus te personaliseren. Een leuk persoonlijk cadeau is het graveren van champagneglazen. Helemaal leuk met hun nieuwe gezamenlijke achternaam. Een gaaf alternatief is het laten graveren van een spiegel. Deze kunnen ze in het zicht hangen zodat ze altijd worden herinnerd aan deze speciale dag. 

Een van de origineelste en meest persoonlijke cadeaus die ik ooit ben tegengekomen is de boodschap in een fles. Een fles gedoceerd met de datum en namen en daarin een persoonlijke boodschap. Deze boodschap kan bestaan uit jouw geluk wensen voor het bruidspaar of een korte omschrijving van jouw kijk op het powerkoppel. Origineel en zeker weten een uniek cadeau. 

Met bovenstaande ideeën kan je stoppen met zoeken op “cadeau bruiloft”. Ongetwijfeld zit er voor jou ook een ideaal cadeau bij om te geven, deze cadeaus kun je desnoods ook als valentijnscadeau voor haar geven. Welk cadeau je ook gaat kiezen, ik weet zeker dat het bruidspaar enorm dankbaar is voor de moeite die je hebt gedaan. Veel plezier op het feestje.