Bloemen laten bezorgen bij Boeketcadeau is een aanrader!

Bloemen bezorgenIk was laatst online op zoek naar een webshop waar ik bloemen kon bestellen. Op Boeketcadeau vond ik wat ik zocht en kon ik bloemen bezorgen. Ik zag al direct dat ze in heel Nederland bezorgen en dat kwam goed uit. Ik wilde namelijk een bloemetje sturen naar Rotterdam en zelf woon ik in Arnhem. Vandaar dat online bloemen bestellen in dit geval ideaal was.

Prachtige boeketten en bloemen laten bezorgen

In de webshop van Boeketcadeau.nl heb je een enorme keuze uit boeketten en bloemen die je kunt laten bezorgen. Er zijn allerlei thema’s, bijvoorbeeld:

  • Kerstboeketten
  • Rozen
  • Rouwbloemen
  • Romantische boekketten
  • Bloementaarten
  • Huwelijksboeket
  • Verjaardagsboeket

Bloemen met een fruitmand of flesje wijn

Dankzij de enorme keuze vond ik al snel wat ik zocht. Een mooi boeket om mijn tante beterschap te wensen na haar operatie. Omdat ik wat verder weg woon was ik op korte termijn namelijk niet in de gelegenheid om langs te gaan, maar ik wilde natuurlijk wel graag iets van me laten horen. Tijdens het bestellen kwam ik erachter dat je bij Boeketcadeau ook leuke fruitmanden mee kunt laten leveren. Hier was ik direct enthousiast over dus ik heb er nog een kleine fruitmand bijgedaan. Al met al een hele leuke verrassing lijkt mij!

Bloemen bezorgenMakkelijk en snel online bestellen

Het verdere proces van online bestellen ging eigenlijk heel gemakkelijk. Ik was er redelijk op tijd bij en kon dus precies aangeven wanneer ik wilde dat ze de bloemen bezorgen. Ook kon ik een tijdstip kiezen: ochtend, middag of avond. Dit is wel zo prettig omdat je dan zeker weet dat er iemand thuis is om de bloemen aan te nemen. Op de dag van de aflevering werd ik gebeld door mijn tante die me heel hartelijk bedankte. De bloemen waren prachtig en de fruitmand zag er lekker vers uit! Ik kan deze webshop dus van harte aanraden wanneer je bloemen wilt laten bezorgen.