Bij 123feestcompleet.nl bent u in goede handen!

Bij 123feestcompleet.nl verzorgen wij de periodieke levering van dranken en etenswaren voor bedrijven, verenigingen maar ook horecagelegenheden. U hoeft het alleen maar aan ons door te geven en wij komen vervolgens op de afgesproken tijden langs bij uw bedrijf, vereniging of restaurant om de drankvoorraad waar nodig is bij te vullen.

Gemakkelijk en snel bij 123feestcompleet.nl

Wij bij 123feestcompleet.nl kunnen de levering van dranken en etenswaren voor uw bedrijf voorzien. Of uw bedrijf nou klein is of 100 werknemers telt, bij ons is dat geen probleem. Wij komen wekelijks langs om de voorraad te inventariseren en eventueel bij te vullen waar nodig is. Bij 123feestcompleet.nl leveren we niet alleen frisdranken, maar ook alcoholische dranken zoals bier (van een fust of uit een fles), wijn of gedistilleerde dranken. Voor het leveren van etenswaren werken wij samen met onze foodpartner. Wij kunnen snoep, snack en verpakkingsmaterialen leveren. Ook is het bij ons mogelijk om schoonmaakartikelen voor uw kantoor te bestellen.

Nieuwsgierig wat wij voor u kunnen betekenen met 123feestcompleet.nl?

Wilt u meer informatie over de diensten van 123feestcompleet.nl? Aarzel dan niet en neem vrijblijvend contact met ons op. We zijn telefonisch te bereiken maar komen ook graag bij u langs op het kantoor. Persoonlijk contact vinden we immers erg belangrijk bij 123feestcompleet.nl. Wij staan klaar om u bij te springen wanneer u door uw voorraad heen bent. U hoeft 123feestcompleet.nl alleen maar te bellen, en wij zorgen ervoor dat uw voorraad zo snel mogelijk weer is aangevuld.